Craiova, în competiţia „Oraşul reciclării”

Craiova, în competiţia „Oraşul reciclării”

1.051
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

După 6 luni de competiţie acerbă, cele 20 de cetăţi iscusite în care Eco-Rom Ambalaje susţine dezvoltarea serviciilor de colectare selectivă – Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, inclusiv Sectorul 1 şi Sectorul 6 Bucureşti – au lăsat armele jos. Eco-Rom Ambalaje anunţă încheierea competiţiei „Oraşul Reciclării”!

Victoria va fi cucerită de oraşul care a colectat selectiv cea mai mare cantitate de deşeuri de ambalaje pe cap de locuitor şi care are un sistem de colectare selectivă de calitate: pubele de colectare accesibile populaţiei, cu un aspect curat şi îngrijit şi deşeuri de ambalaje depuse separat corect.
Oraşul victorios care va primi titlul de „Oraşul Reciclării” şi marele premiu – o zonă de picnic complet amenajată conform legii în vigoare – va fi anunţat cu surle şi trâmbiţe până la finalul lunii aprilie.

sursa: www.administratie.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    772

    Se stie ca nu e Craiova …

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-03-2011
    Mesaje
    13
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    Se stie ca nu e Craiova …

    Nu depinde decat de cat de implicati au fost locuitorii orasului in aceasta actiune. Eu am dus toate peturile si toate hartiile din casa numai la acele clopote ce au fost amplasate in cadrul proiectului. Sticla nu am dus-o pentru ca langa blocul meu nu exista un asfel de clopot.
    Parerea mea este ca multi locuitori ai orasului s-au implicat si sper sa castigam.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    335

    ar fi frumos sa avem o zona de picnic

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     17-05-2008
    Mesaje
    13

    Si eu am dus hartiile si pet-urile la acele containere speciale. Mereu fac asta, chiar daca acele containere sunt la o distanta de aproximativ 10 minute de mers pe jos de locul unde locuiesc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.