PSD păstrează tradiţia. Social democraţii au dăruit flori slătinencelor

PSD păstrează tradiţia. Social democraţii au dăruit flori slătinencelor

353
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doamnele şi domnişoarele din Slatina au primit o surpriză plăcută, de 1 Martie, social democraţii dăruindu-le o floare alături de o urare de primăvară frumoasă. Iniţiativa de Mărţişor a fost condusă de Marius Oprescu, preşedintele PSD Slatina, senatorul Darius Vâlcov, deputatul Emil Moţ şi primarul Slatinei, Minel Prina.

 

„Ca în fiecare an, PSD Slatina păstrează tradiţia. Am ieşit şi astăzi, de 1 Martie, cu o floare pentru doamne şi domnişoare, un simbol al primăverii şi al renaşterii. Le urez mult noroc, să aibă un an plin de soare şi bucurii”, a declarat Marius Oprescu.

 

Aşa cum a promis şi în campania electorală, primarul Minel Prina s-a aflat, vineri, din nou printre slătineni, de data aceasta pentru a le oferi reprezentantelor sexului frumos câte un mărţişor care să le vestească venirea primăverii.

 

„Să fie la fel de frumoase cum este ziua de astăzi, tot timpul vieţii, să-şi păstreze frumuseţea sufletească, pentru că este lucrul cel mai important. Să înţeleagă că bărbaţii, fără dumnealor, sunt nimic”, a declarat edilul-şef al Slatinei.

Senatorul Darius Vâlcov le-a transmis tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai frumoase gânduri.

 

„Tuturor celor dragi nouă, cele mai frumoase flori, pentru cele mai frumoase flori. Le doresc o primăvară cât mai frumoasă alături de cei dragi, le doresc o viaţă cât mai împlinită, multă sănătate, multă fericire şi tot ceea ce îşi doresc să li se îndeplinească”, a declarat Vâlcov.

Şi deputatul Emil Moţ le-a urat o primăvară frumoasă slătinencelor şi oltencelor.

 

„Le urez un an cu împliniri cu fericire şi ca toate zilele din acest an să fie la fel de frumoase. Este un început superb de primăvară. La mulţi ani, doamnelor şi domnişoarelor”, a spus Moţ.

Acţiunea organizaţiei Partidului Social Democrat Slatina s-a desfăşurat vineri în mai multe cartiere din oraş.

Flori pentru bălşence de la membrii PSD şi de la deputatul Virgil Delureanu

Virgil Delureanu, deputatul Colegiului 4 Balş, a participat, alături de reprezentanţii organizaţiei locale a PSD, la o acţiune care a avut drept protagoniste toate doamnele şi domnişoarele din localitate.

 

„Alături de colegii de la organizaţia din Balş am împărţit o mie de garoafe tuturor doamnelor şi domnişoarelor întâlnite pe stradă şi în instituţiile publice. Pe această cale, vreau să le transmit tuturor reprezentantelor sexului frumos din Balş, pe care nu am avut ocazia să le întâlnim în drumeţia noastră, o primăvară cât se poate de frumoasă, plină de împliniri şi realizări”, a declarat Delureanu.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.