IPJ Dolj:REŢINUŢI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ ŞI CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI

IPJ Dolj:REŢINUŢI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ ŞI CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI

304
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

tigari contrabanda 1 IPJ Dolj:REŢINUŢI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ ŞI CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI poze

În cursul zilei de sâmbătă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, în colaborare cu SIPI Dolj şi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângăTribunalul Dolj, au organizat şi pus în aplicare o operaţiune în urma căreia au fost introduşi în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanţă de reţinere S.IONUŢ,  37 de ani, din Craiova şi L.DORU, 35 de ani, din Băileşti, Dolj, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.

Cercetările efectuate poliţişti au evidenţiat faptul că cei doi învinuiţi, împreună cu D. FLORIN, 38 de ani şi C.FLORIN, 34 de ani, ambii din Craiova,   au aprovizionat din judeţul Timiş, 5000 pachete de ţigări netimbrate, provenite din Serbia, ţigări ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din Craiova.

tigari contrabanda IPJ Dolj:REŢINUŢI PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ ŞI CONTRABANDĂ CU ŢIGĂRI poze

Cu sprijinul SIPI Dolj, Poliţiei Oraş Filiaşi, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj şi Biroului Rutier Craiova, au fost oprite în trafic două autoturisme, din care unul folosit ca antemergător, în scopul asigurării protecţiei pe timpul deplasării, iar celălalt folosit pentru transportul ţigărilor .

Concomitent, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Dolj au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare în Craiova şi Băileşti, ocazie cu care au fost descoperite încă 665 pachete de ţigări netimbrate provenite din contrabandă, diferite mărci aparţinând aceloraşi persoane.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 51.300 lei şi autoturismul folosit la transportul ţigărilor au fost indisponibilizate şi predate Direcţiei Regionale  Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova.

Cei doi învinuiţi reţinuţi vor fi prezentaţi în cursul zilei de astăzi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.