Hoţi de acumulatori auto, reţinuţi pentru 24 de ore

Hoţi de acumulatori auto, reţinuţi pentru 24 de ore

687
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Aseară, poliţiştii doljeni au introdus în arestul inspectoratului trei tineri suspectaţi de comiterea mai multor furturi de acumulatori auto.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Calafat au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, faptul că N.MARIAN, 21 ani, G. DUMITRU, 19 ani, ambii din Calafat şi C.PETRIŞOR, 21 ani, din comuna Cetate, sat Moreni în perioada ianuarie – februarie 2013 au sustras, din municipiul Calafat, 10 baterii acumulator auto în valoare de 2 400 lei.

Prin extinderea cercetărilor a rezultat faptul că aceştia sunt autorii a încă 7 furturi de acumulatori auto comise pe raza Municipiului Băileşti, fapte ce figurează înregistrate cu autori necunoscuţi.

Împotriva suspecţilor s-a început urmărirea penală, măsură confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, şi s-a dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei suspecţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.