Dacia lansează două modele noi la Salonul Auto de la Geneva

Dacia lansează două modele noi la Salonul Auto de la Geneva

905
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Cel de-al 83-lea Salon Auto de la Geneva a început, în această dimineaţă, în forţă, cu 80 de marci care lanseaza aproape 100 de maşini. Printre ele se numără şi Dacia, cu două modele noi.

Dacia a lansat noul Logan MCV si seria limitată Duster Aventure. Potrivit site-ului ÎşnCont.ro, preţul este comparabil cu cel al predecesorului său. Noul Logan MCV are 5 locuri, un portbagaj cu un volum de 573 de litri, noi motorizări pe benzină (TCe 90) şi diesel, putând fi comandată din al doilea trimestru al anului în curs.
Seria limitată Duster Aventure, echipată cu o rampă de proiectoare şi un sistem de navigaţie Garmin, va fi comercializată în 16 ţări, din luna aprilie. Anul trecut, Dacia a lansat noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway.
Tot astăzi, la Geneva, în premieră pentru o maşină românească, a fost lansat sistemul „cruise control”, care permite setarea vitezei autoturismului, pentru ca acesta să meargă singur.

Mai multe detalii pe www.incont.ro

Sursa foto: InCont.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.