Întrevedere Valeriu Zgonea – Eldar Hasanov, Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în România

Întrevedere Valeriu Zgonea – Eldar Hasanov, Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în România

272
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în România, Excelenţa Sa Eldar Hasanov.
Preşedintele Camerei Deputaţilor a apreciat relaţia politico-diplomatică excelentă dintre România și Republica Azerbaidjan, la nivel de parteneriat strategic, exprimându-şi speranţa că agenda viitoare a contactelor preconizate cu partenerii azeri va contribui la întărirea relaţiilor bilaterale.
În cadrul discuţiilor au fost abordate aspecte de interes comun privind consolidarea dialogului politic şi cooperarea bilaterală, cu accent pe dezvoltarea cooperării în domeniul economic, energetic şi al transporturilor, dimensiuni dezvoltate în cadrul Planului Comun de Acţiuni privind Parteneriatul Strategic, semnat în aprilie 2011.
„Relaţiile dintre cele două state s-au dezvoltat progresiv, înregistrând o evoluţie ascendentă, ca rezultat al iniţiativelor şi demersurilor convergente ale ambelor părţi de consolidare a încrederii şi cooperării în domenii de interes comun”, a declarat Valeriu Zgonea.
La rândul său, Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în România a reliefat perspectivele de dezvoltare a relaţiilor bilaterale dintre cele două state, în special în planul cooperării economice, şi a ţinut să evidenţieze sprijinul României pentru Azerbaidjan în cadrul organizaţiilor internaţionale.
Cabinetul Preşedintelui Camerei Deputaţilor
VALERIU ŞTEFAN ZGONEA

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.