Al doilea şofer implicat în accidentul mortal de pe “Calea Bucureşti” a...

Al doilea şofer implicat în accidentul mortal de pe “Calea Bucureşti” a fost reţinut de poliţişti

378
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii craioveni au reuşi să dea de urma şoferului care l-a accidentat mortal, aseară, pe pietonul de 57 de ani care a traversat neregulamentar Calea Bucureşti. Este vorba despre Ionuţ Mihai, de 29 de ani, din Craiova, după producerea evenimentului acesta fugind la Castranova, unde are o mătuşă, la locuinţa căreia a ascuns autoturismul Alfa Romeo pe care îl conducea. Azi noapte oamenii legii l-au reţinut şi introdus în arestul IPJ Dolj, iar azi vor cere instanţei arestarea preventivă. S-a stabilit că este vorba despre culpă comună în cauză, astfel că atât Mihai, cât şi conducătorul Opelului sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă.
Reamintim că Nicolae Barză, de 57 de ani, din Craiova, a fost accidentat mortal, aseară, pe Calea Bucureşti din Craiova, în prima fază reieşind că autorul accidentului ar fi Daniel Bulugea, de 30 de ani, din Craiova, care conducea un Opel.
“Din cercetările ulterioare efectuate s-a stabilit că victima, după ce a fost lovită de către autoturismul Opel, a fost proiectată pe partea carosabilă (banda de circulaţie nr. 2 către direcţia Aeroport), peste acesta trecând un al doilea autoturism, Alfa Romeo, al cărui conducător a părăsit locul faptei fără încuvinţarea organelor de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar Adrian Căpraru.
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Biroului Rutier Craiova, în cursul nopţii a fost identificat conducătorul celui de-al doilea autoturism, în persoana lui Ionuţ Mihai, de 29 de ani, din Craiova. Ca să i se piardă urma, Ionuţ Mihai a condus până în localitatea Castranova, unde a ascuns Alfa Romeo la locuinţa mătuşii sale, de unde a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor.
Azi noapte, Ionuţ Mihai a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi pentru părăsirea locului accidentelor fără încuviinţarea poliţiştilor, pentru ucidere din culpă fiind cercetat şi Daniel Bulugea.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.