Incendii în Craiova şi Argetoaia, stinse de pompieri

Incendii în Craiova şi Argetoaia, stinse de pompieri

1.196
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii, pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 18 cazuri şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Castranova a intervenit pentru stingerea unui incendiu.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată, pe un teren viran, în mun. Craiova.
Din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 100 mp vegetaţie uscată.
Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în com. Argetoaia, sat Piria, proprietatea lui Cristinel B..
Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta la întreaga locuinţă, fără posibilitate de propagare la vecinătăţi.
Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, o masă, 4 scaune, 1 mp de scânduri, tocurile de la geamuri şi uşile locuinţei.
Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Castranova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere, proprietatea lui B. C., din com. Castranova.
Din cauza focului dechis în spaţii deschise, au ars aproximativ 1000 kg plante furajere .
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 1 intervenţie
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 4 intervenţii
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 intervenţii
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 1 intervenţie
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 3 intervenţii



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.