Olt: Bursa de Cereale de la Corabia va deveni operațională până la...

Olt: Bursa de Cereale de la Corabia va deveni operațională până la sfârșitul lui 2013

1.211
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Reprezentanții Consiliului Județean Olt au confirmat ieri că Bursa de cereale de la Corabia se apropie de finalizare. Proiectul, în valoare de 1,9 milioane de euro, se derulează în cadrul Programului Operațional Regional.

Potrivit Agerpres, Miruna Ginerică, consilierul preşedintelui Consiliul Judeţean Olt, a declarat că a fost făcută recepția lucrărilor de construcție a sediului administrativ. În acestă etapă, sunt în curs de derulare procedurile de evaluare a ofertelor pentru achizițiile de mobilier, echipamente de laborator și echipamente informatice. Acestea, în valoare de 900.000 de euro ar putea fi livrate la Corabia în această vară, ceea ce va permite Bursei de Cereale să devin operațională până la sfârșitul anului.

Bursa de cereale de la Corabia va deservi piața agricolă din Olt și județele limitrofe, unde cerealele ocupă un loc preponderent. Printre obiectivele bursei de cereale se numără studierea piețelor de profil, fixarea prețurilor la produsele agricole și încheierea tranzacțiilor cu cereale.

Sursa: www.recolta.eu



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-03-2013
    Mesaje
    0

    Pentru cine?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.