Elena Udrea îşi lansează candidatura pentru şefia PDL şi la Slatina

Elena Udrea îşi lansează candidatura pentru şefia PDL şi la Slatina

570
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, soseşte luni – 12 martie, la Slatina, pentru a-şi prezenta platforma-program pentru conducerea Partidului Liber Democrat. Udrea este al doilea lider al PDL care vine în capitala judeţului Olt, după ce, săptămâna trecută, Vasile Blaga a făcut acelaşi lucru.

 

Întâlnirea dintre Elena Udrea şi  cei 56 de delegaţi ai organizaţiei judeţene care vor participa la Convenţia Naţională din 23 martie de la Sala Polivalentă din Capitală va avea loc la sediul Parc “Hotel” din municipiu. Planificată pentru orele 16.30, la întâlnire sunt aşteptate să participe, potrivit organizatorilor, aproximativ o sută de persoane.

Elena Udrea şi-a numit programul cu care speră să vină la conducerea PDL “Un nou Partid Democrat Liberal. O nouă Românie” şi este percepută ca fiind principalul oponent al actualului preşedinte oficial al partidului, Vasile Blaga. Reamintim că, în afară de cele două personaje menţionate, pentru şefia acestui partid şi-a mai depus candidatura şi Monica Macovei.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2349

    Pe la Craiovica,pe cand?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.