CAO sistează furnizarea de apă potabilă şi la Filiaşi

CAO sistează furnizarea de apă potabilă şi la Filiaşi

480
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Câteva sute de locuinţe din oraşul Filiaşi, rămân, de mâine, fără apă potabilă, din cauza neachitării debitelor restante către S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. Este vorba de 23 de scări de scări de bloc aparținând Asociației de proprietari nr. 2 Tudor Vladimirescu din orașul Filiași, pentru care a fost derulată integral procedura legală pentru sistarea furnizării de apă potabilă (notificări, somații, conciliere).

Conform reprezentanţilor CAO, apa potabilă este asigurată prin intermediul fântânilor stradale aflate în zonă, respectiv pe Str. B-dul Racoțeanu nr.133 ; nr. 160 și în Parcul Central Filiași.

Măsura sistării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă ca urmare a neachitării debitelor restante, va continua şi în perioada următoare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    A%%
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    7

    Astia sunt din aia, nespalati, ca altfel nu se explica . Cum sa nu platesti apa?!
    Si cum tu, companie de cacao, sa astepti ani de zile fara sa opresti apa?! Sa maresti tu pretul pentru cei care platesc, salariile, primele si sa umfli sacii de banii pentru ”partide” (bande de talhari) ?! Meritati sa muriti in santuri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.