Elena Udrea, moţiune la Slatina cu vorbe multe şi delegaţi puţini

Elena Udrea, moţiune la Slatina cu vorbe multe şi delegaţi puţini

418
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Udrea a fost însoţită la Slatina de deputaţii Romeo Rădulescu, Florin Popescu şi Adrian Rădulescu, dar şi de Răzvan Murgeanu, fost viceprimar general al Capitalei şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Din organizaţia Olt a PDL, lângă Elena Udrea a stat primarul Studinei, Marian Vasile.

 

Fostul ministru a vorbit, preţ de aproape o oră, despre situaţia dezastruoasă în care se găseşte partidul care, după şapte luni de opoziţie, a pierdut un milion de votanţi şi a ajuns să se lupte cu PPDD.

 

„Momentul în care se află PDL este unic în istoria lui: după zece ani de victorii, astăzi este în Opoziţie, a pierdut două rânduri de alegeri şi continuă să scadă. Lucru care ne îngrijorează pe fiecare dintre noi. Avem nevoie să renaştem în acest moment. Partidul ăsta a guvernat responsabil România, a reuşit să treacă ţara prin cea mai grea criză economică pe care am simţit-o în ultimii 80 de ani”, a declarat Elena Udrea.

 

Elena Udrea a ţinut să declare că nu ea a fost cea care a semnat finanţări pentru proiecte de genul unui teren de fotbal în pantă sau o sală de sport în mijlocul unei pustietăţi. De asemenea, ea a tras şi un semnal de alarmă cu privire la plecare unor lideri din partid, care nu mai văd un viitor în PDL.
 

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.