Craiova: Scandal la lansarea moţiunii Elenei Udrea

Craiova: Scandal la lansarea moţiunii Elenei Udrea

1.665
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,00)

Scandal la lansarea moţiunii Elenei Udrea la întâlnirea cu delegaţii doljeni ai PDL Dolj, de la Restaurantul Plaza. Din cei 121 de delegaţi, în sala de şedinţe se află mai mulţi reprezentanţi mass-media decât democrat-liberali.

Întâlnirea Elenei Udrea cu delegaţii PDL Dolj la Convenţia Naţională din 23 martie a început cu oarecare „deranj” din partea membrilor PDL care nu puteau să o vadă pe Udrea din cauza presei şi a camerelor de luat imagini.

De asemenea, Elena Udrea a fost deranjată că unii dintre pdl-işti nu au fost lăsaţi să intre în sala de şedinţe. „Ce democraţie este la Dolj? Lăsaţi să intre lumea în sală!”

„Ce văd că se întâmplă la Dolj, mă îngrijorează. Ştiu că de la Dolj s-au dat semnale că cine nu e cu actuala conducere nu contează. Astfel de optică poate transforma PDL într-un partid de buzunar” – Elena Udrea, candidat la funcţia de preşedinte al PDL.

„Au fost daţi afară oameni care au afişat un baner la Ţuglui pe motivul că a obţinut rezultate slabe la alegeri. Dar preşedintele PDL Craiova care a candidat la primărie şi a obţinut scor foarte slab însă a fost promovat în funcţia de senator”, a susţinut Elena Udrea, la adresa lui Mărinică Dincă.

În discursul său, Elena Udrea îşi critică colegii de partid, în special pe cei care fac parte din conducerea PDL Dolj.

„Este nevoie să analizăm ce s-a întâmplat greşit în cele şapte luni de opoziţie pentru că în loc să crească, partidul a scăzut”, a declarat Elena Udrea.

Organizatorul evenimentului de primire a Elenei Udrea a fost organizat de consilierul judeţean Alexandru Brezniceanu, el fiind printre singurii care au acceptat misiunii de convocare a delegaţilor. La deschiderea şedinţei, Brezniceanu şi-a cerut scuze pentru numărul mic de delegaţi prezenţi la întâlnire, motivând că „este zi lucrătoare”.

„Eu nu sunt la final de carieră, eu sunt la început de carieră în PDL” – a declarat Elena Udrea.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2359

    Tare,tare,Mme Cocos

  2. #2
    A%%
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    11

    Madama, daca-ti mai adaugi cativa centimetri la tocuri, ia sa vezi cum creste partidul!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.