Craiova: Elena Udrea se laudă că a investit în Dolj, în… municipiul...

Craiova: Elena Udrea se laudă că a investit în Dolj, în… municipiul Drăgăşani

1.238
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Elena Udrea, candidat la şefia Partidului Democrat Liberal (PDL), s-a aflat, astăzi, la Craiova, pentru a-şi prezenta moţiunea. Printre investiţiile despre care pedelista susţine că le-a adus în judeţul Dolj, opt la număr, se numără şi „modernizarea infrastructurii fizice a serviciilor sociale în… Municipiul Drăgăşani”. Nu e un capăt de ţară, dat fiind faptul că asemenea confuzii se strecoară şi la case mai mari. În plus, poate cu noua regionalizare, Drăgăşaniul din Olt, devine Drăgaşaniul din Oltenia, cu capitala în Bănie.

Cele mai multe dintre proiectele implementate în Dolj sunt în Craiova, conform listei de investiţii prezentate de aceasta: construcţia pasajului suprateran; reabilitarea infrastructurii rutiere în zona de Nord-Vest; pasajul subteran; modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului între cele două platforme industriale ale Craiovei; implementarea sistemului de supraveghere video şi înfiinţarea de parcări auto în Filiaşi; modernizarea şi extinderea Parcului Tineretului din Băileşti şi, nu în ultimul rând, modernizarea serviciilor sociale în oraşul… Drăgăşani, pe care Elena Udrea l-a asimilat proiectelor din Dolj.

În total, cu tot cu investiţia din Drăgăşani, Udrea susţine că a adus în judeţul nostru 270 de milioane de euro, dintre care 245 au fost fonduri europene.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.