Comisia de diaalog social

Comisia de diaalog social

391
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi la sediul Palatului Administrativ în sala de videoconferinţe, au participat Prefectul judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, subprefectul de Dolj, Ionel Ciobotea şi membrii Comisiei de Dialog social.
Pe ordinea de zi a comisiei a fost prezentată de către domnul Gheorghe Neagră, preşedintele Confederaţiei Transportatorilor Autorizaţi din România-Filiala Dolj, situaţia privind transportul public neautorizat de persoane şi propuneri pentru diminuarea acestuia.
Având în vedere faptul că operatorii de transport public local, deţinători de licenţe de traseu în judeţul Dolj în baza contractelor de gestiune încheiate cu Consiliul Judeţean Dolj au solicitat ajutorul pentru a diminua din judeţ transportul ilegal de persoane efectuat de persoane fizice cu autoturisme înmatriculate în România şi în alte ţări, prefectul judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca a decis:
“În zilele următoare vom emite un Ordin al Prefectului pentru constituirea unei comisii comune alcătuită din reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniu care va începe aceste controale. În paralel vom face şi o adresă către Camera Deputaţilor pentru a accelera procesul de elaborare a legii care reglementează activitatea de transport public de persoane”.
La nivelul judeţului Dolj există un protocol încheiat între Inspectoratul de poliţie al judeţului Dolj, Registrul Auto Român şi Inspectoratul de stat pentru controlul transportului rutier care se va extinde în săptămâna aceasta cuprinzând ca membri şi reprezentanţii Confederaţiei Transportatorilor Autorizaţi din România-Filiala Dolj – a precizat comisarul şef Constantinescu Nicolescu-şeful IPJ Dolj.
Biroul de presă, 12.03.2013



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.