Firmele spaniole vor să construiască Clubul Nautic din Slatina

Firmele spaniole vor să construiască Clubul Nautic din Slatina

300
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Faptul că s-au înscris atât de multe firme de construcţii pentru realizarea acestei investiţii este o veste bună pentru reprezentanţii municipalităţii.

 

„Am motiv de bucurie, că la depunerea de oferte de săptămâna trecută pentru realizarea Clubului Nautic, am avut şase oferte depuse. Bătălia este foarte mare, iar la o lucrare de 230 de miliarde, diferenţele dintre ofertele financiare se încadrează între 10 şi 12 miliarde. Cei care analizează ofertele sper să aibă timp, astfel încât în maximum o lună să se desemneze câştigătorul, să nu avem contestaţii şi să începem lucrările. Sunt şi două firme de afară, din Spania, reprezentate de puncte de lucru din România”, a declarat Minel Prina, primarul Slatinei.

Ştrandul Progresul mai aşteaptă

În ceea ce priveşte reabilitarea ştrandului din cartierul Progresul, primarul Prina spune că este o investiţie mai greu de realizat. Municipalitatea intenţionează să facă un parteneriat public privat, însă se loveşte de multe lacune ale legislaţiei în vigoare.


„Ceea ce rezultă din studiul de fezabilitate, la ştrandul din Progresul, investiţia ar fi foarte mare. Primul ştrand pe care îl vom avea, în perioada următoare, va fi piscina de la Plaja Olt, atunci când vom semna contractul de finanţare. Acesta va fi primul lucru pe care îl vom reabilita. Am înţeles că se schimbă Legea parteneriatului public-privat. Ne dorim ca toată baza din Progresul să o modernizăm printr-un parteneriat-public privat. În momentul de faţă, legea este atât de întortocheată şi de stufoasă încât nimeni nu vine”,
a declarat Minel Prina.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.