Prim-ministrul României, în tribunele Polivalentei, la „All Star Game”

Prim-ministrul României, în tribunele Polivalentei, la „All Star Game”

1.225
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Potrivit unor surse, Victor Ponta, premierul României, va participa la super-evenimentul baschetbalistic din 18 martie, găzduit de Sala Polivalentă din Craiova – „All Star Game” România. Informaţia nu a fost confirmată oficial, însă cert este că vestea despre atmosfera şi dorinţa craiovenilor, care vin în număr foarte mare pentru a-şi susţine echipele, stârnesc curiozitate şi, mai mult decât atât, aduc un plus de evenimente sportive la Craiova.  Odată cu ele, şi persoane publice din afara Băniei, mai multă strălucire şi publicitate oraşului. E cunoscut faptul că Victor Ponta este destul de activ în domeniul sportului. Cu o înălţime de 1.92 metri, premierul era un practicant al baschetului în perioada liceului, iar acum se pare că nu pierde evenimentele de amploare dedicate acestui sport, precum NBA All Star Game.

„All Star Game” este un eveniment sportiv interactiv, cu o tradiţie de doar trei ani în ţara noastră. Anul acesta, oraşul gazdă este Craiova, care-i primeşte în cea mai nouă şi modernă sală din ţară pe cei mai iubiţi baschetbalişti ai momentului.

Printr-un „voting” organizat pe site-ul Federaţiei Române de Baschet (FRB), fanii au avut ocazia să aleagă sportivii pe care doresc să-i vadă pe teren, grupaţi în două echipe, respectiv „Sud”-ului şi „Nord”-ului. În urma centralizării tuturor voturilor, patru dintre titularii echipei „Sud” sunt de la SCM U Craiova, iar ce-l de-al cincelea, Cătălin Burlacu, vine de la Asesoft Ploieşti (Rade Dzambic – 1.127 de voturi, Levar Seals – 870 de voturi, Ionuţ Drăguşin – 952 de voturi, Travis Bureau –  1.078 de voturi, Cătălin Burlacu – 1.013 voturi). Antrenorii cu cele mai multe voturi au fost Andelko Mandic  şi tehnicianul lui CSM Bucureşti, Hristu Şapera.

De partea cealaltă, fanii şi-ar dori ca din echipa „Nord”-ului să facă parte: Derek Wright (U Mobitelco Cluj), Sean Barnett (U Mobiltelco Cluj), Hristo Nikolov (U Mobitelco Cluj), Cristian Ban (Atlassib Sibiu) şi Bogdan Ţâbârnă (CSM Oradea), alături de antrenorii, de asemenea votaţi, Cristi Achim (CSM Oradea) şi Marcel Ţenter (Gaz Metan Mediaş).

Fanii, al căror vot contează în proporţie de 30% la decizia finală (plus 30% – votul ziariştilor şi 40% – votul specialiştilor FRB), vor afla astăzi care vor fi componenţii celor două loturi. Trebuie ştiut că fiecare echipă din Liga Naţională va trebui să aibă cel puţin un sportiv într-un dintre cele două echipe.

Aşadar, pe 18 martie 2013, de la ora 18.00, craiovenii şi nu numai, sunt aşteptai în tribunele Sălii Sporturilor din Craiova, la cel mai frumos eveniment baschetbalistic al anului, în cadrul căruia organizatorii anunţă mai mult decât un spectacol. În premieră, va fi amenajată o zonă specială pentru fani, din care aceştia vor putea participa la diverse concursuri, totodată având ocazia de a obţine autografe de la jucătorii preferaţi.

Tichetele pentru „All Star Game” pot fi procurate de la casele de bilete ale Sălii Polivalente, la preţuri de 15, respectiv 20 de lei, în funcţie de zona în care optează pentru un loc. Până acum au fost vândute circa 2.500 de bilete. 

Pentru programul complet al evenimentului accesaţi: http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/program-all-star-day.html



9 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-02-2006
    Mesaje
    38

    In echipa de Nord este si Catalin Baciu de la U Mobitelco in locul lui Barnett

    http://u-mobitelco.ro/seniori-1/avem-cinci-jucatori-si-un-antrenor-la-all-star-game-1931.html

  2. #2
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    4206

    Tonta lipsea

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    362

    Mda asta ne lipsea

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    806

    Asta mai lipsea … si …

  5. #5
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    4223

    Probabil vine si Lărguţa. Ne behăie si Ana Lesko…

  6. #6
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2378

    Intram si noi in lumea buna

  7. #7
    Ami
    Member
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    121

    Sunteţi delicioşi

  8. #8
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    4234

    Suntem?

  9. #9
    Ami
    Member
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    135

    Mda! Sunteţi „delicioşi” datorită comentariilor Da, chiar sunteţi! „Delicios” e bun :-)

    Citat Mesaj initiat de Dragos2005
    Suntem?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.