Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

326
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 12.03.2013, în jurul orei 06.15, în municipiul Craiova, pe Calea Bucureşti, T.MARIUS, 28 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism a accidentat-o uşor pe S.ZOE, 54 de ani, din comuna Rojişte, Dolj, care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal.

 

 

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08.45, în municipiul Craiova, pe strada Pelendava, A.AURELIAN, 32 de ani, din comuna Brezniţa, Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism a pătruns în intersecţie fără a respecta semnificaţia indicatorului “CEDEAZĂ TRECEREA” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula pe drumul prioritar fiind condus de G.LAURENŢIU, 23 ani, din localitate.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui G.LAURENŢIU, în cauză fiind  întocmit dosar penal pentur ocmiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Aseară, la ora 18.50, pe DN 55A, în comuna Poiana Mare, S.GEORGE, 29 de ani, din localitate în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de bicicleta condusă în aceeaşi direcţie de mers de către M.PETRE, 72 ani, din localitate, accidentându-l uşor.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cazul biciclistului a rezultat o alcoolemie de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.