Craiova intră în „Luna Curăţeniei”

Craiova intră în „Luna Curăţeniei”

566
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

„Primăria Municipiului Craiova, S.C. Salubritate Craiova S.R.L şi R.A.A.D.P.F.L. Craiova lansează campania “LUNA CURĂŢENIEI”

Mai multe zone din municipiul Craiova vor fi ecologizate, începând cu data de 19 martie. Este vorba de zonele în care s-au constatat depozitări necontrolate de deşeuri, zonele din cadrul asociaţiilor de locatari şi proprietari, dar şi zonele mărginaşe ale oraşului.

Peste 100 de lucrători de la S.C. Salubritate Craiova S.R.L şi R.A.A.D.P.F.L. Craiova vor participa la această campanie. Vor fi mobilizate vole, buldozere, buldoexcavatoare şi camioane.

Pe lângă instituţiile implicate se face apel şi la craioveni să se alăture iniţiativei de ecologizatre a oraşului, aceasta fiind şi o acţiune de responsabilizare socială şi de implicare voluntară a acestora.

Agenţia Europeană pentru Mediu confirmă faptul că poluarea a devenit unul dintre cele mai mari pericole pentru sănătatea oamenilor şi ucide într-un an mai multe persoane decât numărul celor care mor în accidente de maşină.

Intervalul de desfăşurare al campaniei “LUNA CURĂŢENIEI” este 19 martie 2013-19 aprilie 2013.

Contăm pe sprijinul dumneavoastră privind mediatizarea acestei campanii, o componentă extrem de importantă a acestei iniţiative fiind educarea prin mass-media.

Vă mulţumin pentru colaborare!

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2365

    hai …la treaba!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Mesaje
    68

    De 6 ani de cand locuiesc pe strada Malinului nu am vazut pe nimeni sa vina sa ridice gramezile de gunoaie din canalul care trece pe aici sau sa puna o lopata de balast pe strada ca nu se mai poate circula.Platim impozite ca la oras dar stam mai rau decat un catun uitat de lume.Am si eu o intrebare pentru forumisti,a incercat cineva sa puna o sesizare pe siteu Primariei Craiova si daca a reusit?Eu am incercat de mai multe ori in ultimii ani fara succes.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.