Universitatea din Craiova lansează un nou site web

Universitatea din Craiova lansează un nou site web

731
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Conducerea Universităţii din Craiova lansează noul site al instituţiei, www.ucv.ro. Decizia de a schimba vechiul web vine ca urmare a ultimelor statistici prezentate de Internetworldstate, potrivit cărora în România există 9.642.383 de utilizatori de internet, ceea ce înseamnă 44,1% din populaţia totală a ţării, iar cei mai mulţi dintre ei sunt tineri.

Lansarea oficală a noului site va avea loc luni, 18 martie, ora 12, la Sala Albastră. La eveniment vor fi prezenţi studenţi şi cadre didactice din cadrul Universităţii din Craiova.

„Cunoscând importanța internetului în rândul tinerilor din România și oportunitatea de a comunica cât mai eficient, departamentul IT al Universităţii a creat o versiune nouă a site-ului care oferă o gamă largă de informaţii. Prin intermediul acestuia, utilizatorii vor putea obţine informaţii despre evenimentele ce urmează să aibă loc, programele de studiu, cuantumul taxelor de şcolarizare, modalitatea în care se va face admiterea la fiecare facultate în parte sau vor putea consulta catalogul de note on-line. Site-ul www.ucv.ro va avea un design mult mai dinamic, o nouă interfaţă şi în acelaşi timp va oferi utilizatorilor posibilitatea de a găsi mult mai rapid informaţiile necesare”, precizează conducerea Universităţii din Craiova..



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2382

    O schimbare de look asteptata

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.