„Prea rebel să fii condus!”, o campanie naţională de prevenire a consumului...

„Prea rebel să fii condus!”, o campanie naţională de prevenire a consumului de droguri

662
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Pentru implementarea campaniei naţionale de prevenire a consumului de droguri şi SNPP (substanţe noi cu proprietăţi psihoactive) în rândul populaţiei generale „Prea rebel să fii condus!”, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dolj împreună cu Fundaţia Mădălina AMON au derulat, în seara de 13 martie a.c., în clubul „Pubi’s Pub” din Craiova, o activitate de informare şi conştientizare a copiilor, adolescenţilor şi părinţilor acestora cu privire la riscurile consumului ilicit de droguri şi SNPP, precum şi la importanţa activităţilor alternative de petrecere a timpului liber.

La eveniment au participat 50 copii şi adolescenţi şi 100 de părinţi şi adulţi. O parte dintre copii şi adolescenţi a interpretat vocal şi la chitară diferite piese de muzică folk, purtând tricouri şi şepci realizate de Agenţia Naţională Antidrog, timp în care membrii Centrului au discutat cu persoanele prezente despre problematica drogurilor şi au împărţit pliante, baloane şi suporturi pentru pahar.

Până la finalul campaniei – 26 iunie 2013 – vor mai avea loc astfel de activităţi în municipiul Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2386

    De salutat initiativa.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.