Oficialii grupării FC Maramureş au rezolvat problema terenului. Meciul cu FC...

Oficialii grupării FC Maramureş au rezolvat problema terenului. Meciul cu FC Olt se va disputa la Baia Mare

401
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 „Vom juca pe stadionul Viorel Mateianu, m-am înţeles cu primăria, am plătit chiria pentru meciul cu FC Olt. Noi sperăm să susţinem toate meciurile din retur aici, dar să vedem”, a declarat oficialul grupării FC Maramureş.

Legat de jocul cu FC Olt Slatina, preşedintele băimărenilor, spune că se aşteaptă la un meci disputat. „Va fi un meci foarte greu, ambele echipe suntem în subsolul clasamentului, sperăm să fim noi cei care vor obţine punctele puse în joc. Jucătorii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, să obţină un rezultat bun la Corona Braşov, pentru noi orice punct contează, dar moralul este bun atunci când primesc bani, care nu prea sunt. Avem câteva probleme de lot, Cornea este accidentat, Chivoiu suspendat, iar Krauss este la lot. Portarul Şteţa categoric a adus un plus, are atâtea meciuri în Liga I, sperăm să ne ajute cât mai mult”, a conchis Hotico.

În situaţia în care oficialii grupării FC Maramureş nu ajungeau la un acord cu autorităţile din Baia Mare, meciul urma să se dispute tocmai la Sighetul Marmaţiei.

 

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.