Arnăutu: „Este al doilea an consecutiv în care câştigăm titlul naţional la...

Arnăutu: „Este al doilea an consecutiv în care câştigăm titlul naţional la junioare II”

300
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Profesorul slătinean Petre Arnăutu a declarat că rezultatul obţinut de echipa slătineană, formată din Adina Diaconu, Simina Bibirică şi Cristina Rada, este unul de excepţie, ţinând cont că a avut loc un schimb de generaţii.

 

„Este o performanţă deosebită obţinerea medaliei de aur la acest nivel, este al doilea an consecutiv când câştigăm acest titlu naţional, deşi a avut loc un schimb de generaţii. Au ieşit Diana Lupu şi Trifu, a rămas Diaconu în această echipă. Chiar şi aşa am făcut o echipă valoroasă, am mers la Bistriţa după o medalie, am obţinut-o pe cea de aur, acest lucru nu poate decât să ne dea o mare satisfacţie. Fetele s-au mobilizat foarte bine, iar Adina Diaconu, o sportivă de mare perspectivă în care eu am mare încredere, a tras echipa după ea. Aportul ei a fost major”, a spus Arnăutu.

Profesorul slătinean a rămas plăcut surprins şi de locul patru obţinut de echipa de băieţi de la CSS Slatina formată din Marius Rădoi, Dragoş Popescu şi Alexandru Lipan.

 

„Dacă la fete ne aşteptam la o medlaie, surpriza a venit la băieţi, unde avem o echipă foarte tânără, copiii fiind născuţi 2000-2001. Dragoş Popescu şi Marius Rădoi sunt mini cadeţi, au avut meciuri foarte importante, şi-au depăşit chiar obiectivul. Noi ne-am propus înaintea competiţiei să intrăm în primii opt, dar ei s-au întrecut şi au venit în primele patru echipe. S-au bătut de la egal la egal cu sportivi mult mai bine cotaţi. Fiecare sportiv de la echipa slătineană a încercat să-şi facă cât mai bine treaba şi să demonstreze că are valoare”, a adăugat profesorul Petre Arnăutu.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.