Adrian Stângaciu (FRF), audiat în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

Adrian Stângaciu (FRF), audiat în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

1.774
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Consilierul juridic al FRF, Adrian Stângaciu, a fost citat de către Direcţia Naţională Anticorupţie, structura centrală Bucureşti, pentru data de vineri, 22 martie, ora 10:00, pentru a fi audiat în dosarul dezafilierii abuzive a echipei de fotbal Universitatea Craiova

Conform site-ului editie.ro, citat de realitatea.net, Adrian Stângaciu va fi acuzat oficial de abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, complicitate la abuz în serviciu, aderare la grup infracţional şi evaziune fiscală, art. 9, prin sustragerea unor bunuri de sub sechestru (vezi jucătorii de fotbal ai Universităţii Craiova). Adrian Stângaciu are un rol cheie în dosar, el fiind cel care a avizat din punct de vedere juridic dezafilierea Universitatii Craiova.

Acuzarea lui Stângaciu ar surveni, astfel, în urma deciziei procurorilor de extindere a urmăririi penale pentru încă 8 persoane din cadrul FRF, în afara celor deja cunoscute. Prin urmare, urmează ca săptămâna viitoare şi celelalte persoane să fie citate.

Sursa foto: Sport Total FM



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.