Olguţa Vasilescu despre Preda: Va da Parchetului de muncă

Olguţa Vasilescu despre Preda: Va da Parchetului de muncă

661
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,75)

 Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, susţine că îl numeşte pe Radu Preda pe funcţia de director al RAT Craiova pentru că „a făcut farmacie în contabilitatea RAADPFL”.

 

Edilul Craiovei a dorit să liniştească apele în rândul salariaţilor Regiei Autonome de Transport în Comun Craiova şi a motivat numirea lui Radu Preda în funcţia de director al regiei. „Observ o îngrijorare la angajaţii RAT după numirea lui Radu Preda în funcţia de director. După Termoficare, pe care am descurcat-o cu greu, cea mai problematică regie rămâne RAT, cu 350 miliarde datorii. Rezultat al prăduielii, ani de zile. L-am trimis acolo pe omul în care am cea mare încredere, care a făcut farmacie în contabilitatea RADPFL şi care a stopat jaful din cimitire. Ce pot promite e că va stopa furtul de motorină, că nu îi e frica să ia decizii grele şi că va da Parchetului de lucru”, a postat Lia Olguţa Vasilescu pe contul său de pe o reţea de socializare.

 

Sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-01-2012
    Mesaje
    15

    Incepe circul?!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-03-2013
    Mesaje
    18

    Circul de primavara…

  3. #3
    A%%
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    16

    Pai, multi din angajatii aia nemultumiti de la RAT ar trebui sa zaca in inchisoare pentru o perioada frumoasa de timp…Daca nu chiar toti.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.