Craiova: Joi se oprește apa

Craiova: Joi se oprește apa

492
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 La solicitarea SC MITLIV EXIM SRL, antreprenorul general al lucrărilor la pasajul denivelat subteran, se va  întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de joi 28 martie 2013între orele 09:00 – 17:00 pentru cuplarea unor conducte noi în zona acestui şantier.

 Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Unirii, Bulevardul Gheorghe Chiţu, Strada Anul 1848, Strada Înfrăţirii, Calea Bucureşti.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

 Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-10-2008
    Mesaje
    13

    se evita consumul pana la limpezirea apei …. pai si cine plateste apa pana se limpezeste ?!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    815

    Cum a spus popateodor … si apa tulbure consumata aiurea ca sa vina cea proaspata cine o plateste …

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1037

    doar apa potabila?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.