„V” de la Volei, „B” de la Baschet: VICTORII de BONTON!

„V” de la Volei, „B” de la Baschet: VICTORII de BONTON!

428
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)


Ce weekend! Echipele craiovene au câştigat pe linie în Sala Polivalentă şi au dovedit încă odată cât de greu este să învingi în „OZN-ul” din Bănie. Voleibaliştii craioveni sunt la o victorie de finala campionatului. După două partide conduc cu 2-0 la general în disputa cu Remat Zalău şi se îndreaptă către finala campionatului. Echipa de baschet SCM U Craiova a reuşit, la rândul ei, o victorie extrem de importantă în faţa campioanei din 2011, U Mobitelco Cluj, scor 80-72.

 

După ce, sâmbătă, echipa lui Dănuţ Pascu a făcut un pas important spre accederea în finală, câştigand primul meci împotriva campioanei en-titre, Remat Zalău, scor 3-0 (25-13, 25-19, 25-16) la seturi, duminică voleibaliştii au avut o misiune şi mai dificilă în faţa campionilor, care au opus o rezistenţă dârză. Susţinuţi frenetic de publicul din Polivalentă, băieţii lui Dănuţ Pascu şi-au adjudecat şi a doua victorie din semifinalele Diviziei A1 la volei. Scorul a fost identic cu cel de sâmbătă, 3-0, dar situația la seturi a fost diferită faţă primul meci jucat, voleibaliştii impunându-se cu: 25-21, 25-23, 25-23. Craiovenii de la SCM U Craiova mai au nevoie de o singură victorie în următoarele partide, care vor avea loc joi şi vineri, la Zalău, şi, în cel mai rău caz, au avantajul terenului propriu în a cincea partidă. Semifinala se joacă în sistemul cel mai bun din cinci jocuri.

SCM U Craiova revine în careul de aşi

Încurajaţi în permanenţă de peste 4.000 de spectatori, şi baschetabliştii de la SCM U Craiova au început în forţă jocul de duminică seara şi s-au distanţat pe tabela de marcaj chiar şi la 12 puncte diferenţă. Din păcate, au urmat momente mai slabe în jocul băieţilor, din cauza aruncărilor de 3 puncte. Cel de-al doilea sfert s-a desfăşurat sub semnul echilibrului, ambele echipe trecând pe rând la conducerea ostilităților. Treptat, clujenii au pus stăpânire pe joc şi, spre uluiala întregii asistenţe, s-au desprins la 10 puncte. A fost momentul când al şaselea jucător al SCM U Craiova – publicul – a “intervenit” decisiv, baschetbaliştii noştri mobilizându-se incredibil. Aruncările de 3 puncte ale lui Hallik au intrat una după alta, Seals a făcut un joc foarte bun, iar spectatorii au incins la maximum atmosfera, împingând Craiova spre cel de-al 20 lea succes în sezonul regulat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.