Craiova: Strada „Brazda lui Novac” se transformă-n bulevard

Craiova: Strada „Brazda lui Novac” se transformă-n bulevard

5.661
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Cu un buget de 35 de milioane de lei alocat reabilitării infrastructurii rutiere, Primăria Craiova îşi face „drum” şi în cartierul Brazda lui Novac, despre care Olguţa Vasilescu spune că va avea un bulevard modern, fluidizând, astfel, traficul din zonă. „O să vedeţi că se va schimba foarte mult” a stimulat edilul Craiovei imaginaţia audienţei, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută azi la sediul Primăriei.

Declaraţiile Olguţei Vasilescu nu s-au oprit însă doar la faza de incitare a curiozităţii, ci au oferit o imagine mai „largă” a lucrărilor de modernizare ce vor fi operate pe Str. Brazda lui Novac: „O să încercăm să o lărgim cât se poate, mutăm deja doi stâlpi care sunt ai Luxten-ului, ca să putem să retragem un pic trotuarele din intersecţii, astfel încât giratoriile să fie cât mai largi şi să se fluidizeze traficul”, a spus Olguţa Vasilescu. Ea mai spune că şi taximetriştii se vor bucura de condiţii mai bune, pentru ei fiind creată o alveolă specială. „Ideea este să facem din Brazda lui Novac un bulevard”, a conchis edilul-şşef al Craiovei.

Potrivit acestuia, peste două săptămâni – dacă vremea o va permite – municipalitatea va demara şi lucrările de reabilitare a străzilor Paşcani şi Tufănele. „Ne împiedică rău de tot vremea, nu ne aşteptam să mai ningă aşa, dar era prevăzut ca în două săptămâni să înceapă reparaţiile pe străzile Paşcani şi Tufănele, care iar sunt artere importante”, a adăugat Vasilescu.



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     03-11-2009
    Locatie
     Brazda, Craiova
    Mesaje
    140

    Erea si timpul !!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-03-2013
    Mesaje
    11

    S-o vedem si pe asta!

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    396

    Ne umple olguta de uimire cand vine vorba de strazi

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    129

    Au dat drumul la banda de dus care era la intersectie cu STR Doljului pana la intrarea pe C-tin Brancusi ? Colo in fata la Blue Moon aceea banda are peste 20 de ani si nu a fost niciodata in folosinta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.