Primăria Craiova ia măsuri împotriva „măcelului” străzilor reabilitate: Autorizaţii de construcţii în...

Primăria Craiova ia măsuri împotriva „măcelului” străzilor reabilitate: Autorizaţii de construcţii în numai 24 de ore

1.797
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Municipalitatea craioveană, prin vocea primarului, a anunţat, astăzi, că la solicitarea persoanelor fizice şi juridice va elibera autorizaţiile de contrucţii în numai 24 de ore, pentru ca străzile deja asfaltate să nu mai fie afectate de eventualele racordări la reţelele de gaze, apă sau canalizare.

Astfel, „în această perioadă, în care noi anunţăm că intră străzile X, Y, Z în reabilitare, vom elibera autorizaţii de construcţie în regim de urgenţă. Asta înseamnă că persoanelor private ori agenţilor economici, care vor să se branşeze la utilităţi sau vor să schimbe o conductă ori o ţeavă, li se aprobă autorizaţia de construcţie în termen de 24 de ore. Am stabilit deja că indiferent dacă nu sunt eu în Primărie, este unul dintre viceprimari şi semnează autorizaţia de construcţie. Ideea este ca omul să o ia cât mai repede, să nu apucăm să tragem asfaltul şi, după aceea, să se mai trezească nu ştiu cine că vrea să se branşeze la vreo conductă sau ceva de genul acesta„, a anunţat Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     23-09-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1223

    In sfarsit ceva bun!!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    24

    buna initiativa . deci se poate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.