Fratele lui Dinel Staicu, acuzat că a dat 80.000 de euro ca...

Fratele lui Dinel Staicu, acuzat că a dat 80.000 de euro ca să-l scoată pe Dinel din puşcărie

1.519
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

BUCUREȘTI. Marian Staicu, cunoscut drept Mugurel, fratele lui Dinel Nuțu Staicu, a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Mugurel Staicu este acuzat că ar fi dat 80.000 de euro, prin intermediari, judecătoarelor Antonela Costache şi Viorica Dinu, de la Tribunalul București, pentru eliberarea lui Dinel Nuțu Staicu.

Procurorii DNA l-au reținut, astăzi, pentru 24 de ore, pe Mugurel Staicu, fratele lui Dinel Nuțu, fost Staicu, pentru că ar fi dat mită 80.000 de euro judecătoarelor care au dispus eliberarea fratelui său. Antonela Costache,  Viorica Dinu, dar şi avocata lui Dinel Staicu, actual Nuţu, Ileana Răducan, au fost arestate pentru 29 de zile pe 14 martie a.c..

Potrivit DNA, “faţă de starea de fapt raportată la infracţiunea de dare de mită, reţinută în sarcina inculpatului Staicu Marian, prezentată la data de 14 martie 2013, a fost formulată o nouă învinuire şi anume cea de cumpărare de influenţă. Pentru formularea acestei noi învinuiri, din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale a reieşit că, în cursul lunii februarie 2013, inculpatul Staicu Marian, a dat inculpatelor Dinu Viorica şi Costache Antonela Anemary, judecători la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a penală, suma de 80.000 euro, care în schimb au lăsat să se creadă că au influenţă asupra colegilor lor judecători, pentru a-i determina să pronunţe o soluţie de punere în libertate a inculpatului Nuţu (fost Staicu) Dinel, fratele cumpărătorului de influenţă din prezenta cauză. Darea celor 80.000 euro a fost făcută cu ajutorul inculpatei Răducan Ileana Alina (avocat în Baroul Dolj) şi a altei persoane, precum şi prin intermediul inculpatului Vasilescu Sorin, grefier”, au comunicat în urmă cu puţin timp procurorii DNA.

Sursa: www.oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3875

    E bine merci

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.