Andrei Dragomir, ucis în această dimineață, era campion internaţional la dans

Andrei Dragomir, ucis în această dimineață, era campion internaţional la dans

2.473
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(11 voturi, media: 5,00)

Regrete, lacrimi si durere pentru doi tineri din Craiova care au murit, duminica dimineata, intr-un cumplit accident. Andrei Dragomir si Cosmin Babalau, in varsta de 19, respectiv, 20 de ani, au fost spulberati de o masina de lux, chiar pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Calea Bucuresti din Craiova. In urma impactului, cei doi tineri, prieteni de nedespartit, au fost aruncati cativa metri distanta si si-au pierdut pe loc viata.

 

Andrei Dragomir era unul dintre veteranii trupei de dans Freaks din Craiova. Alaturi de colegii sai, timp de 5 ani, Andrei a primit numeroase premii, urcand Romania pe cele mai inalte podiumuri nationale si internationale. De curand, isi conturase un al doilea vis. Acela de a exprima viata in versuri, de a canta si de expune o realitate, pe care, chiar el, o descoperise, poate, prea devreme. Pentru asta canta in trupa AcelaSHH. Si aveau succes. Isi iubea munca, familia si viata. Isi contura un viitor asa cum el ar fi vrut sa-l aiba, facand ceea ce ii place, alaturi de oameni speciali. Iar oamenii au fost alaturi de el. Mereu.

 

Si asa au ramas pana in ultimul moment. Profesori, prieteni si colegi au inlemnit la aflarea vestii ca Andrei a murit. Nimeni nu a vrut sa accepte elevul, copilul, fratele sau prietenul bun Andrei, nu mai este…si nici nu va mai fi alaturi de ei. Paginile site-urilor de socializare s-au umplut de mesaje de condoleante si regret, telefoanele s-au inrosit, iar disperarea s-a asternut ireversibil. Ramane amintirea, filmarile si muzica lui, pe care cu totii le vor pastra vesnic.



24 COMENTARII

  1. #21
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    115

    Daca nenorocitului ala nu intra in puscarie si i se da cu suspendare vreau ca tot tineretul din Craiova sa iasa in strada,trecui pe acolo cu tramvaiul si mi se ridica parul pe mine cand vazui atatea lumanari si flori , eu unul l-as eutanasia pe jigodie.

  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     13-04-2007
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    198

    Mare dreptate Micky

  3. #23
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    116
    Citat Mesaj initiat de circuit
    R.I.P ….MARE ATENTIE LA TRECERILE DE PIETONI ATAT PT. SOFERI CAT SI PT. PIETONI ….

    Trecerea de pietoni nu se trece dormind,ci in pasi vioi si te asiguri inainte daca ala de la volan are intentia de a incetinii sau de a opri masina,pt ca daca ti rupe piciorul tabla lui se indreapta iar tu te chinui 30 de zile cel putin in spital sau acasa,unii au impresia ca daca sunt pe trecere ii are D zeu in paza,ala poate sa fie : obosit,beat sau mai nou drogat, o vorba romaneasca spune asa : Fiecare pasare pe limba ei piere.
    Neatentia te poate costa si chiar durea.

  4. #24
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-04-2011
    Mesaje
    16

    reintroducerea pedepsei cu moartea……..altfel ne racim gura degeaba

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.