Angajaţii ALRO Slatina anunţă noi proteste

Angajaţii ALRO Slatina anunţă noi proteste

945
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Surse din interiorul companiei susţin că săptămâna aceasta muncitorii din fabrica de aluminiu vor protesta pentru că cei din conducere ar reevalua ideea ca hala nouă de aluminiu, unde lucrează o sută pe persoane, să fie închisă, pentru a mai reduce din cheltuieli.

Aceleaşi surse mai spun că Alro Slatina se găseşte în impas din cauza plăţii timbrului verde, al cărui cuantum s-ar ridica undeva la 40 de milioane de euro pe an, cam cât este profitul companiei pe aceeaşi perioadă. De altfel, anul trecut, Alro Slatina – cel mai mare cunsumator de energie electrică din ţară – a înnregistrat şi primele pierderi după ’90, conducerea companiei punând cifrele negative pe seama costurilor mari cu energia.

Angajaţii Alro Slatina au mai protestat vara trecută pentru acelaşi lucru, motivând că disponibilizarea celor o sută de lucrători ar atrage şi alte disponibilizări.

Oameni din interiorul fabricii spun că şefii Alro au apelat şi la ingeniozitatea angajaţilor pentru a găsi soluţii salvatoare, punând mai multe cutii de „sugestii”, unde oamenii pot lăsa bileţele cu propuneri pentru salvarea companiei. 

Deocamdată, nu se cunoaşte cu exactitate ziua în care angajaţii vor protesta.

Foto: mediafax.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    9

    O sa ramana cu protestele,saracii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.