Echipajele ISU „Oltenia”, solicitate la trei incendii şi la deblocarea dintr-un apartament...

Echipajele ISU „Oltenia”, solicitate la trei incendii şi la deblocarea dintr-un apartament a unei persoane

707
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

În ultimele trei zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a trei incendii, pentru deblocarea unei persoane din apartament şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 43 cazuri, astfel:
• În data de 30.03.2013, ora 03.18, Garda Intervenţie Pompieri Bechet în cooperare cu S.V.S.U. Ostroveni au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Stan Ţ., din com. Ostroveni.
Din cauza scânteilor de la un coş de fum necurăţat, au ars tavanul din paiente al unei camere de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 6 m2 şi un pat.
• În data de 31.03.2013, ora 04.18, Secţia Pompieri Segarcea în cooperare cu S.V.S.U. Bârca au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Marian G., din com. Bârca.
Din cauza unui scurtcircuit electric au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 15 m2 şi o bucătărie pe o suprafaţă de aproximativ 20 m2.
• În data de 31.03.2013, ora 11.26, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietatea lui Dumitru C., , în mun. Craiova, b-dul Dacia, bl. 134D .
Din cauza unui scurtcircuit electric au ars un televizor şi un ventilator electric.
• În data de 29.03.2013, ora 15.24, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu autoscara mecanică, în municipiul Craiova, str. Henri Coandă, bl. 4B, pentru deblocarea din apartament a numitului Vasile B., în vârstă de 59 ani. În urma intervenţiei, persoana a fost găsită decedată.
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 1 intervenţie.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 14 intervenţii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 13 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 1 intervenţie.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1 intervenţie.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 7 intervenţii.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet – 5 intervenţii.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.