Ilie Balaci s-a retras din proiectul de reconstrucţie a Ştiinţei

Ilie Balaci s-a retras din proiectul de reconstrucţie a Ştiinţei

1.095
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

‘’Minunea Blondă’’ a renunţat să mai pună umărul la renaşterea Ştiinţei, spre deosebire de Aurel Ţicleanu cares merge înainte cu planul. După ce, Adrian Mititelu a anunţat că Universitatea Craiova va renaşte în vară, iar fostele glorii vor ajuta. Între timp, Balaci a decis să se retragă.

„Nu mai fac parte din proiectul Craiovei, pentru că sunt convins că nu putem face treabă cu banii pe care îi au ei acum. Nu este viabil planul lui Adrian Mititelu. Am renunţat, nu vreau să mă înjure lumea la primul meci de pe «Oblemenco», dacă îl vom pierde. Este bine să ai grijă de persoana ta şi să ţii cont de gura lumii. Fanii Craiovei vor să promovăm din primul sezon, aşa că este mai bine să stau în banca mea“, a declarat Balaci.

Aurel Ţicleanu a spus la ‘’Ora de Sport’’ că totul merge conform planului.

„Autorităţile vor asigura 25% din bugetul echipei. Putem atrage sponsori, vom avea bani din bilete, iar restul este treaba lui Adrian Mititelu. Trebuie să promovăm din primul an, dar nu cred că se poate fără emoţii. În 2005 Mititelu a avut şansă, a găsit o echipă deja formată la Caracal. Ştefănescu poate urmări jucători în Europa, Stângă va studia adversarii. Mititelu se va ocupa de coloana vertebrală a echipei, va aduce jucătorii importanţi, iar eu voi asigura completarea lotului. Pe 17 aprilie va avea loc trialul cu jucători din ligile judeţene, pentru care avem deja 400 de cereri din toată ţara. Dacă vor fi jucători talentaţi, nu vor scăpa de ochiul unor antrenori precum Bondrea, Guşatu, Negrilă, Tilihoi, Beldeanu, Donose”, a spus Ţicleanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.