Copiii Grădiniţei „Nicolae Romanescu”, învăţaţi de poliţişti să traverseze corect

Copiii Grădiniţei „Nicolae Romanescu”, învăţaţi de poliţişti să traverseze corect

807
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prichindeii Grădiniţei „Nicolae Romanescu” s-au întâlnit, astăzi, cu poliţiştii de proximitate şi cei de la Formaţiunea de Ordine Publică a Secţiei 2 Craiova.

Copiilor le-au fost prezentate mai multe poveşti educative şi au fost invăţaţi cum să circule şi să traverseze strada corect.

„Cei 40 de prichindei au fost bucuroşi să ne vadă în mediul lor de joacă şi ne-au mărturisit că atunci când vor creşte îşi doresc să devină, cu toţii, poliţişti sau poliţiste.

Le-au fost prezentate două filme cu mesaje educative şi totodată prin joacă i-am învăţat câteva reguli de circulaţie, cum ar fi culorile semaforului şi cum se traversează pe zebră.

Le-am adus aminte ce trebuie să facă în situaţia în care sunt singuri acasă şi că nu trebuie să deschidă uşa nimănui şi faptul că atunci când se rătăcesc trebuie să ceară ajutorul unui poliţist şi foarte important să îşi cunoască numele, prenumele şi adresa.

O altă recomandare a poliţiştilor a fost ca aceştia să nu accepte dulciuri de la persoane necunoscute şi să nu fie agresivi cu prietenii şi colegii lor.

Bineînţeles că micuţii au fost răsplătiţi cu bomboane pentru că au fost cuminţi şi au învăţat tot ceea ce noi le-am prezentat fie prin intermediul jocului, fie prin intermediul filmele educativ – preventive”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Căprărin.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.