Florin Iulian Siclitaru află astăzi dacă va fi eliberat sau rămâne după...

Florin Iulian Siclitaru află astăzi dacă va fi eliberat sau rămâne după gratii

888
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tribunalul Dolj judecă astăzi recursul formulat de avocații lui Florin Iulian Siclitaru, împotriva măsurii arestării preventive luată față de el luni după-amiază de Judecătoria Craiova. Siclitaru este craioveanul de 24 de ani care, la volanul unui Mercedes, i-a ucis pe Andrei Dragomir și Cosmin Băbălău, duminică dimineața, apoi a fugit. Dacă judecătorii de la Tribunal admit recursul, Siclitaru iese din arest.

Luni după-amiază, imediat ce magistrații Judecătoriei Craiova au dispus arestarea preventivă a lui Florin Iulian Siclitaru pentru 29 de zile, avocații acestuia au declarat recurs. Recursul se judecă astăzi, la Tribunalul Dolj, orice decizie ia instanța fiind definitivă.

Reamintim că, în referatul cu propunerea de arestare preventivă a tânărului, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a consemnat: „se constată că inculpatul a săvârşit două fapte – una din culpă – uciderea, cu consecinţe grave întrucât vorbim despre două victime, iar cea de-a doua cu intenţie, în scopul de a-şi asigura scăparea. Este vorba despre părăsirea locului accidentului. În plus, persoana inculpatului nu este la prima încălcare a legii penale”, după cum a declarat, luni, procuror Nicolae Uncheşelu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Florin Iulian Siclitaru i-a accidentat mortal, duminică dimineața, în jurul orei 05.00, pe Andrei Dragomir și Cosmin Băbălău, și-a abandonat mașina și a fugit. A fost prins seara, în jurul orei 22.00, în afara orașului, într-o mașină care se îndrepta spre Craiova și a ajuns în arest.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.