Patronul Cerealcom dă în judecată DSV Dolj. Anghel cere daune de un...

Patronul Cerealcom dă în judecată DSV Dolj. Anghel cere daune de un milion de euro

1.263
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Atât vrea Mihai Anghel, patronul Cerealcom, de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dolj, pentru că, spune omul de afaceri, cele 11.000 de tone de porumb suspecte de un conţinut mare de aflatoxină nu ar fi fost, de fapt, contaminate.

Şeful Cerealcom susţine că în urma propriilor investigaţii de laborator, probele analizate din cele 11.000 de tone de porumb au arătat că acesta nu conţine aflatoxină. Drept urmare, afaceristul craiovean consideră că informaţiile DSVSA potrivit cărora porumbul avea un conţinut de aflatoxină peste media admisă – motiv pentru care cantitatea de cereale i-a fost pusă sub sechestru – i-ai adus prejudicii mari, pierzând contracte importante. În consecinţă, acesta a precizat că va merge în instanţă, pentru a-şi recupera pierderile.

Potrivit olteniapress.ro, directorul DSV Dolj, Andrei Butaru, susţine că omul de afaceri a făcut analiza la un laborator neacreditat.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    12

    Concurenta,bat-o vina.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     10-08-2007
    Mesaje
    205

    FACATURAAAAAA !!!!!! europa NE SABOTEAZA , NU AM NEVOIE DE europa , NU MAI VREAU IN europa , DACA MERGEM IN ACEST RITM DE BATAIE DE JOC .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.