Prinşi cu droguri în maşină! Au rămas fără JOINT şi pastile şi...

Prinşi cu droguri în maşină! Au rămas fără JOINT şi pastile şi s-au ales cu dosar penal

704
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cadrul unei razii făcute azi-noapte de poliţiştii doljeni, oamenii legii au oprit un autoturism în care erau doi tineri care aveau asupra lor un JOINT şi două pastile suspectate a fi droguri. Ţigareta şi pastilele au fost ridicate pentru analize de laborator, iar cercetările au fost preluate de BCCO Craiova.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii Secţiei 14 Rurală Bârca au oprit, azi-noapte, în trafic, un autoturism Renault la volanul căreia se afla Eduard Lică, de 19 ani, din Craiova, însoţit de Liviu Dobre, de 25 de ani, din comuna Bârca. Cu ocazia controlului, asupra lui Lică a fost găsită o ţigaretă confecţionată manual (JOINT) şi 2 pastile de culoare roz, toate succeptibile de a fi droguri. “În cauză s-a întocmit dosar penal conform Legii 143/2001, cercetările fiind preluate de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, a declarat Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Cei doi au fost prinşi în cadrul ueni razii făcute la nivelul judeţului, pentru menţinerea climatului de siguranţă civică în zona discotecilor, a barurilor şi altor unităţi similare din mediul rural. Cei peste 170 poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţie de frontieră şi jandarmi au efectuat 57 controale, fiind constatate 17 infracţiuni şi aplicate 102 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 24.792 lei, după cum au mai comunicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.