Marcarea Zilei NATO, o obligaţie de serviciu

Marcarea Zilei NATO, o obligaţie de serviciu

350
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poate doar vremea neprielnică să fi făcut evenimentul unul care pentru participanţi – puţini şefi de instituţii şi destul de mulţi oameni din „eşalonul II” – n-a fost mai mult decât obligaţie de serviciu. Nici slătineni dornici să vadă „parada”, nici puşti încântaţi de arborarea drapelului, nici concursuri de cross sau biciclete, porţi deschise sau alte evenimente, doar trei „bisericuţe” formate din oficiali, oameni zgribuliţi, care au schimbat două vorbe şi-au plecat grăbiţi.

 

Fanfara „Lyra Band” a avut ceva timp să exerseze cele două imnuri, de la ora programată pentru sosirea invitaţilor până la începerea evenimentului curgând, lejer, o jumătate de oră. Singurul, poate, care a tratat evenimentul cu solemnitatea cuvenită să fi fost puştiul membru în fanfară. El a găsit puterea să îndure mândru frigul, a defilat alături de colegi şi a plecat spre casă zâmbind, după ce a îmbrăcat haina groasă. 

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.