Liberalii vor bani din bugetul local pentru terenuri de sport şi faţade

Liberalii vor bani din bugetul local pentru terenuri de sport şi faţade

1.192
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Consilierul municipal al PNL Pavel Badea a anunţat azi, într-o conferinţă de presă a USL, priorităţile liberalilor la dezbaterea bugetului local al Craiovei. Pe primul loc ex-fotbalistul Badea a pus terenurile de sport.

Nu e vorba de orice terenuri de sport, ci de terenurile din curţile şcolilor şi liceelor din Craiova, pe care Badea vrea să le salveze de la “parteneriatele public-private” care au făcu ravagii prin învăţământul preuniversitar craiovean în ultimii ani.

“Propunerea noastră este să alocăm suma de 3 milioane de lei noi de la bugetul local pentru refacerea terenurilor de sport de la primele 10 licee şi şcoli generale din Craiova din punctul de vedere al numărului de elevi. Este nevoie de reabilitarea bazelor sportive din şcoli şi licee şi, în acest mod, am evita acel parteneriat-public privat pe terenurile unităţilor de învăţământ, despre care eu am o părere foarte proastă”, a spus Badea.

Pavel Badea a mai precizat că liberalii vor solicita şi introducerea în bugetul local a unor prevederi bugetare pentru reabilitarea faţadelor la imobilele din Centrul Vechi al Craiovei.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.