Aurel Ticleanu: Voi ramine acelasi admirator al fotbalului craiovean

Aurel Ticleanu: Voi ramine acelasi admirator al fotbalului craiovean

537
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Intr-o postare pe facebook, Aurel Ticleanu declara:

„Pentru ca tot citesc in ziare ca am renuntat la proiectul Craiova, ma simt obligat sa revin cu o clarificare, cu speranta ca nu deranjez sau plictisesc pe cineva.
Dupa cum bine stiti de vreo 13 ani locuiesc in Brasov, iar cativa prieteni de aici aflati in functii de conducere a clubului Corona Brasov au dorit sa ma implic in conducerea tehnica a echipei, deoarece ultimele rezultate erau de natura sa ingrijoreze. L-am informat in timp util pe Adrian Mititelu, atit inainte cit si dupa finalizarea discutiiilor si n-a avut nimic de reprosat. Planul era ca sa inchei sezonul la Corona, pentru prietenii mei, iar proiectul nostru sa continue din vara, asa cum am stabilit initial, pentru si alaturi de prietenii din Craiova. Abia apoi am inteles ca totusi gestul meu a deranjat, desi nimeni nu mi-a facut vreodata vreun repros.
Incepusem sa miscam ceva cu sprijinul important al prietenilor de la AJF Dolj si toti ceilalti care aveau mare incredere in copiii nostri din Craiova si din Oltenia. Cred ca acesta era un prim pas important si de ce nu plin de sansa, pentru ca la randul sau oferea sansa. Am vorbit cu prietenul Silviu Bogdan si nici nu mai stia in aceste conditii daca sa mai tina testul sau nu. In speranta ca am clarificat cit de cit lucrurile in ceea ce ma priveste, le doresc success celor ce se vor ocupa de viitorul proiect de la Craiova, asigurand pe toata lumea ca voi ramine acelasi admirator al fotbalului craiovean.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    23

    Pacat,un caracter deosebit.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.