Craiova: Descinderi la partenerii de dosar ai lui Iustin Covei

Craiova: Descinderi la partenerii de dosar ai lui Iustin Covei

1.120
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Polițiștii și procurorii de crimă organizată craioveni fac, la această oră, 20 de percheziţii în municipiul Craiova, dar și în Hunedoara, la persoane suspectat de falsificare de carduri. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o grupare care se ocupa cu montarea de aparatură skimming pe bancomate din Franța și alte țări ale UE și cu retrageri frauduloase de numerar, din care fac parte și craioveni trimiși în judecată în 2010, alături de Iustin Covei, fiul judecătorului Matei Covei, într-un alt dosar vizând infracțiuni privind comerțul electronic.

Polițiștii și procurorii de crimă organizată craioveni efectuează, la această oră, 15 percheziții în Craiova și alte cinci în Hunedoara, la locuințele membrilor unei grupări infracționale specializate în clonare de carduri și retrageri frauduloase de numerar din bancomate din țări membre al U.E. Potrivit anchetatorilor, o parte dintre cei care s-au trezit în această seară cu  “mascații” la ușă sunt parteneri de dosar cu Iustin Covei, trimis în judecată la începutul lui martie 2010, tot într-un dosar vizând falsificare de carduri.

Iustin Covei si o bună parte din inculpații din dosarul său au ajuns în arest preventiv în septembrie 2009, fiind eliberați, rând pe rând, un an mai târziu. Se pare că nu s-au potolit, și-au continuat activitatea infracțională, astfel că astăzi oamenii legii i-au săltat din nou. În urma percheziţiilor au fost ridicate 15 persoane, toate urmând să ajungă la sediul DIICOT Craiova pentru audieri și dispunerea măsurilor necesare.

 

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    A%%
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    38

    E mare nevoie de ”curatenie” prin judecatorii de Dolj. Mare de tot.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2013
    Mesaje
    4

    Numai dupa ce intra cativa la puscarie se mai linistesc.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-06-2012
    Mesaje
    24

    mediatizare exagerata… ziaristi de kkt, la puscarie si el si prietenii lui, ce atata filozofie; legi tampite intr-o tara tampita

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.