Ateliere de creaţie la Secţia de Etnografie a Muzeului Olteniei

Ateliere de creaţie la Secţia de Etnografie a Muzeului Olteniei

512
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Muzeul Olteniei Craiova, Secţia de etnografie, anunţă deschiderea atelierelor, deja tradiţionale, de iconărit pe lemn, de bijuterii şi origami, de olărit şi de iconărit pe sticlă.
Îndrumătorii tehnici ai acestor ateliere vor fi: artistul plastic Doru Dragomir (iconărit pe lemn), ing. Costinela Iacob (bijuterii), meşterul Ştefan Truşcă (olărit), prof. restaurator Cătălin Ostroveanu (icoane pe sticlă).
Precizăm că iniţierea în aceste meşteşuguri, precum şi cursurile propriu-zise vor avea loc în spaţiile interactive de la Secţia de etnografie (Casa Băniei, str. Matei Basarab nr.16).
Cei doritori să participe la aceste ateliere se pot înscrie, începând cu data de 10.04.2013, fie direct la Casa Băniei, fie la telefon 0351/444030.
Alte amănunte:
– la atelierul de olărit înscriem în special preşcolari şi şcolari (6-12 ani);
– la atelierul de iconărit pe lemn şi sticlă înscriem şcolari între 10-16 ani;
– la atelierul de bijuterii, de asemenea, şcolari între 8-13 ani;
Am avea rugămintea ca părinţii şcolarilor înscrişi la cursurile noastre să solicite cursanţilor programul nostru de lucru. În incinta atelierului, responsabilităţile cu privire la integritatea şcolarilor va fi asigurată de noi.
Cei ce se vor înscrie la atelierele de iconărit vor avea obligaţia să işi termine cursul.
Urmează ca după o săptămână de înscrieri să comunicăm programul efectiv de lucru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.