Persoane fără adăpost ajutate de poliţişti

Persoane fără adăpost ajutate de poliţişti

1.492
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., având în vedere condiţiile meteorologice poliţiştii au acţionat pentru  prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fără adăpost și a celor cazate în spaţii neîncălzite.

În cadrul activităţilor desfăşurate de lucrătorii Secției 4 Poliţie au fost depistate 15 persoane, toate fiind conduse la sediul secției și identificate după cum urmează: L.DIONISIE, C.COSMIN, L.SILVIU, L.DANIEL, L.MARIUS, I.IULIA, P.MARIANA, P.ALIN, F.COSTINEL,U.MARIANA; B.MIHAI, B.ALBERTO, B.AURICA, I.NICUŞOR, C.MARIN.

Poliţiştii au procedat la conducerea acestora la un centrul social, însă două persoane au declarat că refuză transportarea întrucât au unde să se adăpostească.

În aceeaşi zi, poliţiştii de proximitate ai Secţiei 5 aflaţi în serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în zona Pieţei Agroalimentare Orizont din cartierul Craioviţa Nouă, o femeie, care face parte din categoria persoanelor fără adăpost, se încălzeşte arzând deşeuri din hârtie.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind B.CLAUDIA, 36 ani, din Craiova. Şi în acest caz poliţiştii, cu sprijinul Serviciului de Ambulanţă Dolj, au condus-o pe craioveancă la Centrul de urgenţă a persoanelor fără adăpost din Craiova, situat pe strada Râului.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.