Constănţenii au închis şi meciul doi. Capul sus, voleibalişti craioveni, puteţi învinge...

Constănţenii au închis şi meciul doi. Capul sus, voleibalişti craioveni, puteţi învinge acasă!

1.095
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Al doilea meci al finalei Diviziei A1 la volei masculin dintre CVM Tomis Constanţa şi SCMU Craiova, disputat în Sala Sporturilor din Constanţa, s-a încheiat cu scorul de 3-1 (25-18, 24-26, 25-17, 25-13) şi voleibaliştii constănţenii au 2-0 la meciuri.

Ca şi în jocul de ieri, setul al doilea a fost cel mai disputat, de data aceasta finalizându-se în favoarea voleibaliştilor craioveni, 24-26, după ce, iniţial, oltenii au avut un avantaj de 5 puncte şi au fost egalaţi la 24-24.

După cele două partide jucate la malul mării, vor urma alte două meciuri în Bănie şi, în cazul victoriilor voleibaliştilor lui Dănuţ Pascu, va urma un meci decisiv, finala desfăşurându-se după regula cel mai bun din cinci meciuri.

Craiovenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Sala Polivalentă din Craiova, pentru a susţine echipa de volei a Băniei, într-o finală istorică a SCM U Craiova. Meciurile se vor disputa în zilele de 15 şi 16 aprilie (luni şi marţi), ambele de la ora 19:30.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.