Polițiștii orșoveni au depistat în trafic un bărbat care transporta cu autoturismul...

Polițiștii orșoveni au depistat în trafic un bărbat care transporta cu autoturismul 135 litri alcool, fără documente legale

325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii Formațiunii Poliției Rutiere din cadrul Poliției municipiului Orșova, au oprit pentru control în trafic un autoturism, condus de un barbat  de 25 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinți, pe DN 6, la km. 365, din municipiul Orşova.

 

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism, polițiștii au găsit cantitatea de 135 l alcool, de proveniență Serbia.

Extinzând verificările, oamenii legii au stabilit că întreaga cantitate de alcool aparține lui unui alt tanar de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinți, pasager în autovehicul. Tânărul de 19 ani a declarat că alcoolul l-a achiziționat din municipiul Drobeta Turnu-Severin, intenționând să-l transporte în municipiul Caransebeș, judeţul Caraș-Severin.

Față de acesta s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de  deţinere în afara antrepozitului fiscal a unor produse accizabile în cantitate de peste 40 litri alcool etilic, faptă prevăzută și pedepsită de art. 296, ind. 1, alin. 1, lit. l din Legea 571/2003.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de aproximativ 1350 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.