CAO: Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Cartierul Faţa...

CAO: Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Cartierul Faţa Luncii

526
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La solicitarea asociaţiei TMUCB SA – SC MITLIV EXIM SRL se va  întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în Cartierul Faţa Luncii, în ziua de vineri 12 aprilie 2013între orele 08:00 – 14:00 pentru cuplarea unei conducte noi, care alimentează cu apă potabilă utilizatorii de pe Strada Căluşari, Aleea 1 Căluşari şi Strada Ion Budai Deleanu.

 

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona cuprinsă între Strada Fulger, Strada Râului, Bulevardul Ştirbei Vodă.

 

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

 

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.