Directorul unei societăţi comerciale a furat nisipul adus de ABA Jiu pentru...

Directorul unei societăţi comerciale a furat nisipul adus de ABA Jiu pentru construcţia de diguri

682
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Politie Rurală Rast s-au sesizat din oficiu despre faptul că din punctul denumit ,,La Bulgaru”, situat în imediata apropiere a localităţii Bistreţ, a fost sustrasă o cantitate de nisip depozitat de către ABA Jiu Dolj, pentru a fi folosit în eventualitatea necesităţii construirii de diguri de protecţie.

Poliţiştii au stabilit faptul că în urmă cu aproximativ trei săptămâni lucrătorii ABA Jiu Dolj au depozitat cantitatea de 23 mc. nisip ce urma să deservească autorităţile în eventualitatea în care ar fi fost nevoie la formarea de baraje, pentru a preveni inundarea zonei de apele fluviului Dunărea.

La data de 10.04.2013, ora 14.00, din dispoziţia lui D.ION, 67 de ani, director tehnic la o societate comercială din Bistret, B.DUMITRU, 30 de ani, s-a deplasat cu un excavator şi a sustras cinci cupe de nisip (aproximativ 3,5 m3), pe care l-a depozitat în incinta societăţii menţionată anterior, pentru a astupa o groapă.

Pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se propună soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-04-2013
    Mesaje
    6

    La …galere!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.