Ministerul Fondurilor Europene organizeaza in Craiova un Focus Grup regional, aferent regiunii...

Ministerul Fondurilor Europene organizeaza in Craiova un Focus Grup regional, aferent regiunii Sud-Vest

552
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministerul Fondurilor Europene organizeaza miercuri, 17 aprilie, incepand cu ora 10.00, in Craiova un Focus Grup regional, regiunea ADR SV, cu scopul de a colecta opinii referitoare la modalitatea de corelare a nevoilor si prioritatilor de dezvoltare specifice regiunii cu prioritatile preliminare nationale pentru perioada de programare 2014 – 2020, publicate in urma ultimei reuniuni a CIAP (aici), precum si sugestii referitoare la prioritatile de interventie si mecanismele de implementare pentru viitoarea perioada de programare 2014-2020.

Intalnirile fac parte din procesul de consultare la nivel national privind nevoile de dezvoltare in vederea pregatirii perioadei de programare 2014 – 2020. Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa se inscrie aici.

Persoanele selectate vor fi contactate; selectia va tine cont de ordinea inscrierii, precum si de asigurarea unei distributii relevante raportata la tipologia fondurilor europene.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.