Victorie cu scântei pentru Mediaș, 0-2 la general

Victorie cu scântei pentru Mediaș, 0-2 la general

470
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

  Echipa de baschet SCM U Craiova a pierdut și meciul doi din seria cu Gaz Metan Mediaș din play offul Ligii Naționale. Mediaș a câștigat cu scorul de 90-87, după ce înainte de sfertul patru oaspeții aveau și 23 de puncte avans.

Meciul a început în nota de dominare a medieșenilor care s-au desprins pe tabela, punct cu punct. De la Craiova a lipsit Bureau, accidentat, dar a fost lipsită și de aportul lui Ionuț Drăgușin care cu un deget fracturat nu a putut fii în parametrii și a fost înlocuit după doar câte minute în care nu a contat deloc.

Cei doi care i-au înlocuit au făcut-0 cu succes,Hallik, respectiv Miskovic au punctat pentru Craioveni.

După trei sferturi Mediaș conducea cu 80-56 și toată lumea se aștepta un final de coșmar pentru alb-albaștrii. De coșmar a fost, dar pentru medieșeni. Craiovenii au revenit senzațional, s-au apropiat la trei puncte, 90-87 și au posibilitatea să trimită meciul în prelungiri, însă Levar Seals a ratat două din cele trei aruncări libere avute.

După final a avut loc o încăierere generală, s-au cărat pumni de ambele părți, tensiunea a fost maximă, iar forțele de ordine au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    459

    Pacat ca i-am lasat sa intoarca asa diferenta mare de scor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.